over

Wij staan voor inspiratie, media, creativiteit en heel hard werken!

Amsterdam

Bij EEN HOOG bieden wij een locatie en omgeving die aan dat succes kunnen bijdragen. Vergaderruimte, goede bereikbaarheid van de ring, dichtbij het centrum, gratis parkeerplekken, belruimtes, voetbaltafel en natuurlijk lunches.

Media

Media is de basis. Niemand kan meer om video heen en vooral online is de kracht van video inmiddels bewezen.


Plezier

Wij gaan oprecht elke dag met plezier naar ons werk. Gewoon omdat we het leuk vinden wat we doen en we elke dag weer voor succes gaan.


Succes

Wij geloven in hard werken, want met vallen opstaan en weer doorgaan komt dan uiteindelijk het succes. En als dat niet komt? Dan beginnen we gewoon weer opnieuw.


Samen

Niemand is compleet, dus ook succes creëren lukt nooit alleen. Wil jij meer weten over video? Over editing? Over het opstellen van een begroting? Een social media campagne?We houden van een open sfeer, gezamenlijke lunches, hard werken, creativiteit, bier op de vrijdag en elkaars netwerk inzetten.EEN HOOG is ontstaan uit de ervaring en de visie dat met talent, media en heel hard werken mooie producten en diensten gecreëerd kunnen worden. En we vinden vooral dat we dat samen moeten doen. Op de werkvloer ontstaan aan de lopende band nieuwe ideeën en iedereen kan aankloppen met een goed (media-)idee. Niet alle ideeën worden ook realiteit, maar ideeën die ook daadwerkelijk tot stand zijn gekomen zijn onder andere Volta, De Voorleeshoek en Cyclinglife.tv. Doordat deze bedrijven allemaal samen in één pand zitten creëerden we synergie en ook succes. In een nieuw pand aan de Cruquiusweg brengen we dit naar een grotere schaal en hopen we op nog meer creativiteit en succes samen met andere bedrijven.EEN HOOG is de locatie waar jouw bedrijf de volgende stap neemt!

NEEM CONTACT OP