ontmoet onze huurders

Bij Volta vind je dagelijkse video inspiratie op het gebied van duurzaamheid. De mooiste ideeën om onze wereld een beetje groener te maken worden door de redactie verzameld op dit platform.

Het internationale platform dat de beste video’s over sociale en technologische innovatie presenteert per thema. Van 3d printen tot vluchtelingen en van muziek tot de sharing economy. Je kan de catalogus uitbreiden door zelf interessante video’s te uploaden, maar ook experts maken hun selecties met favorites.

Voor de beste online content van hoge kwaliteit ben je bij MAAK media aan het juiste adres. Ze produceren niet alleen de video voor je, maar denken meteen mee over de beste videostrategie.


Alles wat je altijd al wilde weten over wielrennen wordt op Cyclinglife.tv gepresenteerd in video. Van alles insides uit de wielerteams, tot de beste tips van profs, backstagefilmpjes bij de Tour en mooie cyclingfilms.


Op het online platform De Voorleeshoek leest Anouk boeken voor en jij kan ernaar kijken en luisteren. Spannende verhalen met mooie prenten en leuke muziek. Ga er lekker voor zitten en laat je meevoeren in een nieuw online voorleesverhaal.


Cult Crowd gelooft in video en is dan ook een participatiemaatschappij voor (startende) online video platforms op het gebied van cultuur en sport. De Voorleeshoek, The Innovation Station, Volta en Cyclinglife.tv zijn daar voorbeelden van.