EEN HOOG MEETS...

EEN HOOG MEETS...

Wie ben je en wat doe je?

Hoi! Ik ben Lisa van Lemonade Productions. Hoewel Lemonade Productions een videoproductiebedrijf is doe ik op dit moment naast het produceren van video’s ook de boekhouding voor een aantal start-ups, waaronder De Voorleeshoek, MAAK media en Cult Crowd. Ik ben daarnaast ook nog bezig met een aantal administratieve opdrachten.

Hoe werk jij efficiënt?

Het liefst weet ik aan het begin van mijn werkdag wat ik die dag allemaal moet doen en vervolgens maak ik daar een to-do lijstje van. Dingen met de hoogste prioriteit staan dan bovenaan. Verder luister ik graag naar muziek wanneer ik aan de slag ga, zo kan ik me beter concentreren en van mijn omgeving afsluiten. Een lekker kopje thee mag trouwens niet ontbreken!

Hoe ziet voor jou de ideale werkplek eruit?

Mijn ideale werkplek is een plek met mijn eigen bureau in een grote ruimte zodat niet iedereen op elkaars lip zit en waar veel licht naar binnen valt. Verder een werkplek met jonge creatieve mensen en natuurlijk een fijne werksfeer.

Waarom heb je gekozen voor een werkplek bij EEN HOOG?

Ik ben via mijn eindstage van mijn studie Media, Informatie & Communicatie bij Cult Crowd en dus bij EEN HOOG terecht gekomen. Ik zat eerst samen met een aantal anderen, die nu ook een werkplek hebben bij EEN HOOG, op kantoor in Almere en we zijn aan het einde van mijn stage met z’n allen verhuisd naar Amsterdam. Een hele verbetering als je het mij vraagt!

Op welke plek bij EEN HOOG ben jij het productiefst?

Ik ben het productiefst aan mijn eigen bureau of anders aan een andere tafel. Het is erg prettig dat je bij EEN HOOG niet alleen aan een eigen bureau kunt werken maar ook aan een koffietafel, op de bank of in een aparte ruimte.

Wie is voor jou de ideale huurder?

De ideale huurder voor mij is iemand die creatief is en mee kan denken met anderen. Dat is ook een van de redenen dat ik werken bij EEN HOOG prettig vind, iedereen is bereid elkaar te helpen!