EEN HOOG MEETS...

EEN HOOG MEETS...

Wie ben je en wat doe je?

Hoi, ik ben Marije van MAAK media. MAAK media is een videoproductiebedrijf, wij maken video’s en geven daarnaast ook advies over videostrategieën. We kunnen bedenken wat een bedrijf vervolgens met de video’s kan doen, hoe ze het publiek dat ze willen bereiken kunnen bereiken, hoe ze nieuws kunnen creëren rondom de video, et cetera.

Hoe werk jij efficiënt?

Met to-do-lijstjes. Ik heb een to-do-boekje waar ik alle dingen in heb staan die ik nog moet doen. Sommige dingen zijn meer voor de korte termijn en andere juist de lange termijn, zo verdeel ik dat onder.

Hoe ziet voor jou de ideale werkplek eruit?

Een werkplek met veel licht, hier en daar planten en een groot bureau om aan te werken. Wat ik ook belangrijk vind is dat er een prettige werksfeer hangt.

Waarom heb je gekozen voor een werkplek bij EEN HOOG?

MAAK media is onderdeel van Cult Crowd, zij zitten ook bij EEN HOOG en daarom is het handig dat wij hier ook een werkplek hebben. Ik vind het fijn om hier te werken zodat we kantoortijden aan kunnen houden en veel kunnen sparren met andere mensen. Er zitten bij EEN HOOG ook een aantal oud-collega’s van mij en wij zijn gewend samen te werken, dat is prettig en ook een reden waarom wij hebben gekozen voor een werkplek bij EEN HOOG.

Op welke plek bij EEN HOOG ben jij het productiefst?

Ik ben het productiefst aan mijn eigen bureau maar ik kan ook hard werken aan een koffietafel die afgezonderd is van anderen.

Wie is voor jou de ideale huurder?

Voor mij is de ideale huurder een creatief persoon die sociaal is, met wie je na het werk een borrel kan doen en iemand door wie jij geïnspireerd kan raken. Ik vind het daarnaast ook leuk om met mensen samen te werken die ook het nut ervan in zien om hier met verschillende bedrijven te zitten. Dat kan heel veel interessante ontmoetingen en samenwerkingen opleveren. NEXT LEVEL is daar ook een resultaat van, een borrel die ieder kwartaal wordt georganiseerd bij EEN HOOG. Het is voor iedereen in de media, cultuur en creatieve wereld waar je je netwerk kunt vergroten en daarnaast geïnspireerd kunt raken door andere bedrijven, startups en freelancers.