EEN HOOG MEETS...

EEN HOOG MEETS...

Wie ben je en wat doe je?

Hoi, ik ben Anouk en ik zit bij EEN HOOG met De Voorleeshoek. De Voorleeshoek is een online videoplatform voor kinderen van 0-10 jaar waar ik voorleesfilmpjes voor maak. De filmpjes worden ondersteund door prenten en muziek en iedere week plaats ik vier nieuwe verhaaltjes op de website van De Voorleeshoek.

Hoe werk jij efficiƫnt?

Ik plan graag mijn dag. Ik schrijf iedere dag op wat ik allemaal wil bereiken en daarbij geef ik altijd aan wat ik voor welk tijdstip af wil hebben. Meestal lukt het wel om alles op tijd af te hebben, maar er zijn ook weleens dagen dat het niet lukt. Op deze manier werk ik het meest efficiƫnt en doordat we allemaal verschillende plekken hebben op kantoor kan ik me soms terugtrekken in een hoekje, lekker op de bank werken of gewoon aan mijn bureau zitten.

Hoe ziet voor jou de ideale werkplek eruit?

Mijn ideale werkplek is een plek met veel ruimte met een groot bureau waar ik aan kan werken, waar ik naar buiten kan kijken en een plek met jonge mensen waar ik mee kan werken.

Waarom heb je gekozen voor een werkplek bij EEN HOOG?

Omdat ik onderdeel ben van Cult Crowd met mijn bedrijf. Als ik dat niet zou zijn, dan had ik ook voor een werkplek bij EEN HOOG gekozen, omdat dit pand allemaal verschillende plekken heeft waar je kunt werken en daarnaast heb je hier jonge mensen om je heen en iedere dag een gezellige, gezamenlijke lunch.

Op welke plek bij EEN HOOG ben jij het productiefst?

Aan mijn bureau. Als ik mijn muziek in heb en echt geconcentreerd bezig ben op mijn eigen plek, dan kan ik hier keihard werken. Er zijn ook weleens dagen dat ik op de bank aan het werk ben, het is maar net waar ik zin in heb. Maar over het algemeen werk ik het hardst aan mijn bureau.

Wie is voor jou de ideale huurder?

Ik vind het erg prettig als ik aan anderen die hier zitten vragen kan stellen, met hen kan brainstormen over dingen en dat ze meedenken over mijn bedrijf en ik dat ook voor hen kan doen. En zoals ik al eerder aangaf vind ik het ontzettend fijn om met jonge mensen op kantoor te zitten!